a Göd várost vezető Összefogás Frakció blogja

Gödi Összefogás

Hives Gábor

2019. augusztus 28. - Gödi Összefogás

gabor.jpg

A megoldásokat keresem, nem a kifogásokat!

Salgótarjánban születtem, 10 éve költöztem a környékre, jelenleg albérletben lakom Gödön. A Pécsi Tudományegyetemen humán szervező szakos egyetemi diplomát szereztem, emellett több szakmával is rendelkezem. Több munkahelyem is volt már, dolgoztam a humán területen, projektvezetőként, de voltam lakatos, betanított munkás, raktáros is a környékbeli illetve pesti cégeknél. Jelenleg Budapesten dolgozom, tömegközlekedési eszközzel utazom, így saját bőrömön tapasztalom a Budapestre ingázók problémáit. Hobbim a természetjárás, a foci és a snooker.

Térfigyelő kamerákat, forgalomlassító berendezéseket, sebességkorlátozást a problémás helyekre!

Közösségi közlekedést a helyi igények alapján!

A 6. körzet lakóival közösen egy jobb, egy élhetőbb város érdekében szeretnék dolgozni. Elég a szavakból, a szép látványtervekből, az ígéretekből. Cselekvőképes, határozott emberekre van szüksége a városnak. Gödön és a körzetben is rengeteg megoldandó feladat vár majd ránk.

Sajnos a lakosság növekedését az infrastruktúra fejlődése nem követte. Le kell aszfaltoznunk a most még földes utakat, ezzel párhuzamosan, mivel sok helyen a csapadék elvezetése is gondot okoz, korszerű megoldással vízelvezető csatornákkat kell építeni.

A biztonság növelése érdekében térfigyelő kamerákat kell telepítenünk a problémás helyekre, ahol szükséges, a gyalogosan, kerékpárral közlekedők és gyermekek biztonsága érdekében forgalomlassító berendezéseket kell telepíteni. A helyi közösségi közlekedést jobban a szokásokhoz és a lakosság igényeihez igazítva kell működtetnünk.

Zöldebb, gondozottabb városképért kell dolgoznunk, hogy visszaadhassuk a gödieknek a nyugodt, kertvárosi hangulatot. Önökkel, közösen, együtt Gödért.

Elérhetőség:
hivesg06@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://godiosszefogas.blog.hu/api/trackback/id/tr2215029032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása