a Göd várost vezető Összefogás Frakció blogja

Gödi Összefogás

Téglás Richárd

2019. augusztus 31. - Gödi Összefogás

 

ricsi.jpg

A gödi Piaristák egykori diákjaként büszke vagyok az itt megszerzett tudásra, amit jelenleg az Iránytű közvéleménykutató intézetnél kamatoztatok. Sokrétű tapasztalatom van az építőiparban és a kereskedelemben. Szakmai és baráti kapcsolatokat ápolok Gödön és a környező településeken egyaránt, amelyeket képviselőként a körzet fejlesztése érdekében hasznosítanék.

Tisztában vagyok a körzet problémáival, és ezek megoldásán fogok dolgozni.

Az Ady Endre utca állapota rettenetes és veszélyes. A gyalogosok és az autósok egyaránt megszenvedik ezt, nem beszélve a kerékpárosokról. A mostani felújítási tervek módosítására van szükség, az ott lakók bevonásával. Az új Ady Endre utcába felszín alatti vízelvezetés kell, tisztességes járda, kerékpársáv és szépen burkolt parkolóhelyek ott, ahol a fák lehetővé teszik.

A Nevelekbe vezető út egysávosra szűkül és nincsen más megközelítési lehetőség. A Kálmán utcát végig kétsávossá kell átépítenünk, és hosszú távon két új bekötőutat kell létrehoznunk. Nevelek legyen végre valóban Göd része, és a forgalma ne terhelje túl a kapcsolódó régebbi lakóterületeket.

Neveleken nagyon sok a földút, és nincsen csatornázás. Ez utóbbi különösen szennyezi a mélyebben fekvő részek talajvizét. A Samsung adójából kiemelten kell költeni az itteni aszfaltozásra. A csatornázás fokozatos megvalósulásáig pedig önkormányzati költségtérítést kell adni a lakosok szennyvíz-szippantásához.

Szívügyemnek tekintem, hogy Gödön olyan emberek végezzék a város irányítását, akik ki merik mondani a problémákat és a megoldásra törekednek. Akiket nem  önérdek vezérel, hanem a helyiek képviselete. Balogh Csaba és az gödi összefogás, akikhez csatlakoztam, ilyenek.


Feladatomnak tartom a körzet jobbá és élhetőbbé tételét. Az elhanyagolt vizes­árkok, az Árpád utcai hiányzó beton (ahol már a fű is kinőtt) és számos más elhanya­golt közterület mutatja, hogy a körzetnek gondosabb gazdára volna szüksége.  


A Nevelekben nem halogatható örökké a csatornázás és az aszfaltozás. A Széchenyi, Sződi, Nádrigó, Füzike, Pacsirta utcák esős időben szinte járhatatlanok, szárazon pedig az autók felverte por rongálja az itt lakók egészségét. Nevelek azért csatlakozott Gödhöz, hogy végre városhoz méltó körülmények között élhessenek az itteniek - ideje, hogy történjen valami ez ügyben. 


A száguldozók megfékezésére sebességkorlátozó táblák, fekvőrendőrök kihelyezése lehet a megoldás, az érintettek véleményének figyelembe vételével.

Elérhetőségek: 
FB: Téglás Richárd
teglasricsi@gmail.com
30/394 1236

A bejegyzés trackback címe:

https://godiosszefogas.blog.hu/api/trackback/id/tr5215033568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása