a Göd várost vezető Összefogás Frakció blogja

Gödi Összefogás

Köszönjük, Göd!

2019. október 16. - Gödi Összefogás


Kedves Gödiek!

Nagyon köszönjük a bizalmat, amivel lehetővé tették, tettétek, hogy Balogh Csaba polgármester és az összefogás hét képviselője 4 Fidesz-KDNP-ssel együtt irányítsa a várost a következő öt évben.

Egyéni körzetből bejutott:
1. Szilágy László (Összefogás)
2. Fülöp Zoltán (Összefogás)
3. Vajda Viktória (Összefogás)
4. Andrejka Zombor (Összefogás)
5. Hlavács Judit (Összefogás)
6. Markó József (Fidesz-KDNP)
7. Pintér György (Fidesz-KDNP)
8. Lőrincz László (Összefogás)
Kompenzációs listán bejutott: 
Lenkey György (Fidesz-KDNP)
Csányi József (Fidesz-KDNP)
Hives Gábor (Összefogás)

Éreztük a változás szelét, de nem lehettünk biztosak a győzelemben. Az eredmény a legmerészebb várakozásainkat is felülmúlta - és tudjuk, ezt a bizalmat nem játszhatjuk el, tartozunk érte a választóinknak, és magunknak is. Nehéz, de sok-sok örömteli pillanattal és hasznos, jó beszélgetéssel teli kampányon vagyunk túl. Örülünk, hogy Gödön - sok más településsel ellentétben - most sem kell ellenségként tekintenünk egymásra. Örülünk a lelkes, biztató gratulációknak. És szeretnénk megnyugtatni azokat, akik most csalódottak, mert a másik csapatnak szurkoltak: mi minden gödit képviselünk majd, és mindent megteszünk érte, hogy ők is minél hamarabb lássák, jó kezekben van a város. Szeretnénk mindenkit megnyugtatni azok közül is, akik eddig Gödért, gödi ügyekért dolgoztak, és az önkormányzat támogatására is számíthattak, hogy nincs mitől félniük a jövőben sem. 

Két héten belül megtörténik a polgármesterek közötti átadás-átvétel, és utána megalakul az új testület is. Szeretnénk itt, és minden más lehetséges csatornán folyamatosan beszámolni közös ügyeinkről, elmondani, mit tervezünk és miért, illetve meghallgatni Önöket/Titeket.

Köszönjük, Göd, köszönjük gödiek!

72829707_141158863904905_7224562547276382208_n.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://godiosszefogas.blog.hu/api/trackback/id/tr3015225476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása