a Göd várost vezető Összefogás Frakció blogja

Gödi Összefogás

Lőrincz László

2019. augusztus 28. - Gödi Összefogás

llaci.jpg

Adjuk vissza Gödöt a gödieknek!

39 éves vagyok, tanári és edzői végzettséggel rendelkezem. Az Oázis lakópark kiépülésének elején már itt laktam. Párommal együtt 5 gyermeket nevelünk, 4 hónapostól a 12 évesig. Úgy gondolom, szembesülök a környék pozitív, és utóbbi időben egyre több negatív tulajdonságával. 2014-ben kompenzációs listáról kerültem a képviselő-testületbe, és azt gondolom, egy sokszínű, lendületes, hozzáértő csapat részeként sokkal többet tudok majd tenni városunkért, illetve körzetünkért, mint eddig.

Lakosságbővülést csak az infrastruktúrafejlesztéssel összhangban!

Városi alközpontot az Oázisba!

Őrizzük meg a volt golfpályát zölden!

Az Oázis a város egyetlen továbbfejleszthető területe, ahová még sok ember fog költözni, de nem mindegy mennyi, milyen szolgáltatások és infrastrukturális adottságok közé. A már itt lakók joggal féltik a már most is borulófélben lévő nyugalmat, ugyanakkor sokkal jobb szolgáltatásokat várnak. A meglévő, és főleg a még be nem épült területeken a többszintes társasházak helyett családi házak, ikerházak, kisebb beépítési sűrűség kell hogy érvényesüljön. A parkolást a telkeken belül kell megoldani, és a járdák sem hiányozhatnak, valamint gondoskodni kell a csapadékvíz elvezetéséről is.

A területről nagyon hiányoznak a boltok, üzletek, éttermek, kávézók. Ezek koncentrált elhelyzése egy új városi alközpontot hozna létre, ahol bankfiók, posta és egyéb közigazgatási jellegű szolgáltatások is települhetnének.
Nagyszerű, hogy a volt golfpálya a városé, mindent meg kell tennünk, hogy teljes egészében ZÖLD maradjon, ugyanakkor egyes területeit a kutyások, másokat a sportolók, a sétálni vágyók - főleg a gyerekekkel együtt érkezők - zavartalanul használhassák. A fokozottan védett területeket csak korlátozottan szabad feltárni, és erősen szabályozni kell a terhelésüket.

A SAMSUNG már itt van, és úgy tűnik, egyre nagyobb lesz. A városvezetés feladata, hogy a lakók és környezetük lehető legerősebb védelmét kényszerítse ki,
hang, szennyezés, látvány vonatkozásában egyaránt. A régóta ígérgetett véderdőt el kell ültetni teljes hosszában a város felőli oldalon.

A városi buszjárat sűrítése, igényekhez igazítása, esetenként a megállók sűrítése vagy racionalizálása nem csak az Oázis, hanem az egész város lakosságának érdeke, de minket különösen élesen érint, hiszen itt nem érhető el más közösségi közlekedési forma.

Elérhetőségek:
l.lorincz1980@gmail.com
06202153587

A bejegyzés trackback címe:

https://godiosszefogas.blog.hu/api/trackback/id/tr2615029028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása