a Göd várost vezető Összefogás Frakció blogja

Gödi Összefogás

Szilágyi László

2019. augusztus 27. - Gödi Összefogás

szlaci.jpg

Együtt a sikeres, fejlődő Gödért!
Göd számomra mindig fontos volt, hiszen ezen a csodás helyen nőttem fel. Barátaim, ismerőseim is itt élnek. Minden kis utcáját ismerem, szeretem és azon vagyok, hogy a 2 éves fiam is boldogan és egészségesen nőhessen fel városunkban. „Huzellás” diákként a karate küzdősport volt az első kedvenc időtöltésem, amit sok év után hosszú időre a kézilabda váltott fel. Ezért a harc és csapatmunka már fiatalon mélyen belém égett.Göd rengeteg kellemes hellyel rendelkezik, amit közösen meg kell védenünk annak érdekében, hogy gyermekeink, unokáink is részesülhessenek abból a sok szép emlékből, ami minket szeretett városunkhoz köt. Vállalkozóként tudom, hogy csak bevételekből lehet fejlődni, azonban határt kell húznunk annak érdekében, hogy ne a jövőnket éljük fel. Göd adottságait ki kell használni és közös erővel kell sikeres várost létrehoznunk!

Könnyebben megközelíthető vasútállomást!

Tervszerű, a közösség igényei szerinti városfejlesztést!

Elég a zöldterületek iparosításából, beépítéséből!

Körzetünk egyik problémája, hogy nincs megfelelően kiépített úthálózata, sőt még van olyan rész, ahol az aszfaltozásra évek óta várnak. Járdafelújításokra, -építésekre is nagy szükség volna, hiszen a vasút nehezen érhető el (babakocsisoknak vagy az időseknek kész kihívást jelent eljutni gyalog). Az alagút nagyon rossz állapotban van, miközben jelentős forgalom halad át rajta.

További zöldfelületek létrehozása mellett a meglévők karbantartására is több energiát kellene fordítani, melyet kiegészíthetne még több szemetes kuka telepítése. Közösségi terek fejlesztésével a családok és fiatalok mellett az idősek véleményét is ki kell kérni és ennek megfelelően kell fejleszteni.

A Samsung bevételt hoz a városnak, és munkát ad sok embernek. Azonban az megengedhetetlen, hogy az önkormányzat egy cég érdekeit képviselje a város­lakókkal szemben. Fontosnak tartom, hogy mindent megtegyünk azért, hogy az ipari cégekkel betartassuk a vonatkozó környezetvédelmi, zajvédelmi, biztonsági előírásokat, és hogy ezekről a lakosságot is megnyugtatóan tájékoztassák. A meg­ígért véderdőt telepíteni kell, zajszint- és levegőszennyezettségi méréseket kell végezni, ha szükséges, feljelentést tenni.

Elérhetőségek:
szilagyi.laszlo.08@gmail.com
06703665880

A bejegyzés trackback címe:

https://godiosszefogas.blog.hu/api/trackback/id/tr9315027574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása