a Göd várost vezető Összefogás Frakció blogja

Gödi Összefogás

Andrejka Zombor

2019. augusztus 27. - Gödi Összefogás

zombor.jpg

47 éves, háromgyermekes családapa vagyok. Agrármérnökként végeztem Gödöllőn, az elmúlt közel tíz évben egy speciális kertészeti ágazatban dolgoztam technológiai tanácsadóként, minőségellenőrként, ügyfélkapcsolati menedzserként. 2019 elejétől több európai országban tevékenykedem független gombatermesztési tanácsadóként, szakértőként.

Korábban hosszú évekig út- és közműépítő cégnél dolgoztam közbeszerzési pályázatíró-, előkészítőként, kivitelezési munkáknál építésvezetőként, minőségellenőrként. Az elméleti tudás alapjait a Kvassay Jenő műszaki szakiskolában sajátítottam el, ahol közlekedésépítő-útépítő, valamint közlekedésépítő-környezetvédő technikusi végzettségeket szereztem.Tárgyalási szinten beszélek németül és angolul, de oroszul is áthidalom az alapvető nyelvi akadályokat.Szabadidőmben rendszeresen sportolok, hiszen a kenuzáshoz és futáshoz is kitűnő lehetőséget kínál számomra több mint hét éve a Duna és a gödi Duna-part.

Tervszerű, összehangolt csapadékvíz-elvezetést, járdaépítést és aszfaltozást!

Közösségi tervezést, szakszerű és átlátható beruházásokat!


Kiemelt feladatomként kezelem a Pesti úti (Penny Markettel szembeni) gyalogátkelőhely jelzőlámpával való ellátását. Ezt a jelentős közúti forgalom és  számos baleset is indokol. A beruházás nem lehet anyagi kérdés hiszen személyes biztonságunk sem lehet pártpolitikai ügy-, a sebességmérő kihelyezése láthatóan nem oldotta meg a problémákat.

Célom életminőségünk megőrzése-, javítása családbarát körzet kiépítésével, a közösségi terek minőségének és állagának megóvásával, valamint az aszfaltozott burkolatú utcák arányának növelésével,  csapadékvíz elvezetésének megoldásával -és ahol szükséges járdák kiépítésével.

Úgy gondolom, hogy a lakosság bevonása a közösséget érintő kérdésekbe még a döntés előkészítő fázisában megelőzheti a későbbi reklamációk, lakossági panaszok nagy számát, valamint garantálja, hogy a beruházások a közösség érdekeit szolgálják. A kivitelezők kiválasztása pedig szigorúan szakmai szempontok alapján kell, hogy történjen, átlátható és visszakövethető módon.
Megválasztásom esetén elsősorban ebben leszek a lakosság szolgálatára.

Elérhetőségek:
+36 70 905 2381
andrejka.zombor@momentum.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://godiosszefogas.blog.hu/api/trackback/id/tr515027580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása