a Göd várost vezető Összefogás Frakció blogja

Gödi Összefogás

Hlavács Judit

2019. augusztus 24. - Gödi Összefogás

 

judit.jpg

Gödön születtem, és kisebb kihagyásokkal itt éltem-élek azóta is, férjemmel és három fiammal. Dunakeszin tanítok, spanyoltanári és könyvszerkesztői diplomám van, beszélek angolul, valamint egy kicsit franciául és németül is.
Önkéntesként kiadványt szerkesztettem, rendezvényeket, Ökokört szerveztem, szemetet szedtem vagy iskolát építettem, többnyire itt helyben, de máshol is, mikor mire volt szükség.
2010 és ‘14 között az LMP gödi önkormányzati képviselője voltam, de magányos ellenzékiként nem akartam folytatni. Öt év elmúltával most azért csatlakoztam a pártok összefogásához, mert felcsillant számomra a remény, hogy városunkat végre felívelő pályára állítsuk. Víziónk egy olyan önkormányzat, amely úgy dolgozik Göd fejlődésén, hogy megóvja környezeti értékeinket és a lakosság érdekeit és szükségleteit helyezi a középpontba; emellett átláthatóan, tervezetten, szakértelemmel intézi közös ügyeinket.

Számoljuk fel a közlekedési káoszt!


21. századi megoldásokat a csapadékvíz-elvezetésre!


Új, hozzáértő önkormányzatot, a gödiekkel, a gödiekért!

Az ötös körzethez tartozik az egész felsőgödi Duna-part, csodálatos adottságaival – ez öröm, de megoldandó feladat is, hiszen sem az itt lakók, sem a partra érkezők érdekét nem szolgálja, hogy városunk egyik legszebb része az átgondolatlan közlekedési helyzet miatt parkolóhelyekért harcoló autósok, az útvonalat keresgélő bringások és a sétálgató gyalogosok, gyerekek, kutyák állandó konfliktusainak terepe, zsúfolt, esetenként veszélyes zónája legyen. Ugyanígy megoldásért kiált az Ady Endre út és a vasúti átjáró környéke, ahol keskeny út, töredezett járda, poros, gödrös parkolóhelyek, idegőrlő, sokszor veszélyes közlekedési helyzetek jellemzik a város egyik legfontosabb útvonalát. A megoldásokat közlekedésmérnök segítségével, az érintettek igényeinek felmérése után, amennyire csak lehetséges, közösségi tervezés keretében érdemes megkeresnünk.


A megoldatlan vízelvezetés rendszeresen ismétlődő problémát jelent sok ingatlantulajdonos számára – az útépítések alkalmával ezekre a kérdésekre tervszerű, összefüggő válaszokat kell adnunk, nem várva valamiféle kívülről jövő, valakinek a kegyéből érkező segítségre.


Olyan önkormányzatra, képviselőre van szükség, aki elérhető, és a helyiek kéréseit figye­lembe véve, velük együtt, az ő érdekeiket képviselve dolgozik, aki az egyéni vagy csoportos kezdeményezésekre nem problémaként, hanem lehetőségként, támogatandó ügyként tekint. Városunk teli van lelkes civilszervezetekkel, baráti körökkel és egyénekkel, akik most magányosan, esetleg ellenszélben dolgoznak olyan célokért, amelyek az egész közösség javát szolgálják. Ezen változtatnunk kell.


Nagyon nehéz tisztán tartani a várost, ha sehová sem tudjuk dobni a szemetünket, a kevés köztéri kukát pedig ritkán ürítik. Új kukákat kell kihelyeznünk, és ezek rendszeres ürítéséről gondoskodni.

Elérhetőségek:
hlavacsjudit@gmail.com
30/7081802

A bejegyzés trackback címe:

https://godiosszefogas.blog.hu/api/trackback/id/tr4715022810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása