a Göd várost vezető Összefogás Frakció blogja

Gödi Összefogás

Fülöp Zoltán

2019. augusztus 26. - Gödi Összefogás

zoli.jpg

Zöld Gödöt!
Fülöp Zoltán vagyok, 52 éves, Gödre néhány éve hozott az élet. 25 éve az SAP rendszer tanácsadójaként vállalati rendszerek létrehozásával, különböző szervezetek és országok közötti összehangolásával foglalkozom. A virtuális világban való munka mellett, ezt kiegyensúlyozva fontosnak tartom a természetközeliséget, a környezetünkkel való szerves együtt­élést, az épített és természeti környezetünk használatának optimalizálását. Egészségünk megőrzésének kulcsát a megelőzésben látom, amely számomra a sport szeretetében, az egészséges táplálkozásban és a kiegyensúlyozott mentálhigiénés állapotra való törekvésben nyilvánul meg. A közösség önkéntes tevékenységek sokaságából is épül. Évek óta önkéntes mentőápoló vagyok a Máltai Mentőszolgálatnál. Négy gyermeket neveltem fel, végigkísérve útjukat az oktatásuk, közösségekbe tartozásuk, szabadidő-eltöltésük során. Úgy gondolom, hogy a gyerekek belső motivációját kell megalapozni ahhoz, hogy örömmel, önbizalommal és értékeiket megtalálva haladhassanak a saját útjukon. Hiszen a társadalom olyan lesz, amilyennek gyermekeinket neveljük.


Kamerázott, fedett kerékpártárolókat az állomásra!

Tervszerű, a közösség igényei szerinti városfejlesztést!

Elég a zöldterületek iparosításából, beépítéséből!


Amennyiben képviselővé választanak, különös figyelmet fogok fordítani környezetünk rendezettségére és védelmére, egészségvédelemre, a kiegyensúlyozott oktatásra. A konszenzusok embere vagyok, az ehhez szükséges párbeszédeket különösen fontosnak tartom. Minden itt élő véleménye számít. Konkrét terveim között szerepel a vasútállomásokon kamerával őrzött, fedett kerékpártárolók fejlesztése. Térfigyelő kamerát telepítenék a játszótérre is,  amit megfontolandó, hogy éjszakára zárhatóvá tegyünk.

Elsődleges feladat a járdák, utak és árkok rendbetétele, a zöldfelületek rendszeres karbantartása. A tisztaság közös megőrzése érdekében feladatomnak tartom a közterületeken található szeméttárolók, szelektív- és kutyaürülék-gyűjtők megfelelő kezeltetését. 

Városi szinten legfontosabb, hogy végre városként formáljuk Gödöt, települési fejlesztési tervvel és minden hozzá tartozó munkával. Feladatomnak tartom a Samsunggal kapcsolatos problémák meghallgatását, megoldásuk segítését. Kiállok a további, a lakossági életet zavaró és zöldterüle­tek elvételét eredményező helyzetekkel szemben is. Fékezném a város lét­számának hirtelen növekedését, amely a kisvárosi, kisvárosra méretezett infrastruktúra további terhelését jelentené.

Elérhetőségek: 
+36 20 551 0331
Fulop.zoltan.lmp@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://godiosszefogas.blog.hu/api/trackback/id/tr6715025676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása